Permanente Make-up

PERMANENTE MAKE-UP

MAKE-UP MET EEN NIEUWE BETEKENIS

Er op elk moment van de dag stralend en perfect gemaquilleerd uitzien!?  Permanente make up helpt u hierbij!  Zelfs wanneer alle traditionele make up verwijderd is,  oogt het gelaat toch niet “kaal”.  Dankzij de aangebrachte accenten is uw make-up steeds sprekend, zelfs tijdens het sporten, zwemmen of als u tijdens een romantische film een traantje moet wegpinken.

​Bedenkt u eens hoeveel tijd u dagelijks bespaart doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen! Toch al één zorg minder voor de moderne vrouw van nu!

​Zoals eerder vermeldt is hygiëne uiterst belangrijk voor ons. Daarom gebruiken wij telkens bij elke behandeling nieuwe producten, ook voor het bijwerken naderhand. Voor deze nabehandeling wordt er samen met u een datum afgesproken.

BEHANDELING

Voorbehandeling permanente make-up

Nabehandeling permanente make-up

Contra-indicaties:

Bij deze uitzonderingen kan permanente make-up niet plaatsvinden:

Waar moet u voor het pigmenteren rekening mee houden:

Gebruik van alcohol, cafeïne en aspirine vermijden de dag van de behandeling. Dit kan invloed hebben op de bloedvaten en verdoving.
dragers van lenzen dienen deze tijdens de behandeling uit te nemen. Vergeet de nodige producten en ook je bril niet.

Wat volgt na de pigmentatie…

de nabehandeling gebeurt na minimum 6 weken en maximum 12 weken. Deze is noodzakelijk voor de duurzaamheid en voor een optimaal resultaat. (De nabehandeling is inbegrepen in de prijs.)
het resultaat direct na de behandeling is steeds donkerder dan het uiteindelijk resultaat.
gedurende 7 dagen geen gebruik van sauna, hammam, zonnebank, make-up en zwembad.
de korstjes niet verwijderen, die moeten vanzelf los komen