Handverzorging

Een verzorgde uitstraling

Een manicure is een behandeling van nagels en handen. De nagel wordt in een mooie vorm gevijld en de nagelriem wordt wat naar achter geduwd. Door middel van badzout in combinatie met aromatische essentiële oliën verandert de massageolie in een stimulerende scrub die de dode huidcellen verwijdert. Het versoepelt, verzacht en verbetert de huidteint.

De nagelriem wordt bevochtigd met nagelriemolie. De handen worden gemasseerd met een rijke crème op basis van lavendelolie.

NAGELVERZORGING

MANICURE EN LAKKEN

Ook handverzorging is een belangrijk onderdeel in de schoonheidszorgen, bij Esthetiek Mollitia kan je gerust langskomen voor het vijlen en lakken van de nagels, het aanbod bij de handverzorging is echter veel uitgebreider dan dat. Denk maar aan: de Spa-Manicure en zoveel meer.

SPA MANICURE

SPA Manicure is een heerlijke behandeling voor uw handen, nagels en onderarmen.
Veel mensen hebben droge, pijnlijke winterhanden die scheurtjes vertonen. Want uw handen hebben dagelijks veel te verduren: zon, wind, water en andere invloeden. Na een Spa Massage zullen uw handen fluweelzacht aanvoelen en er bovendien soepel en glad uitzien. Bovendien is het erg ontspannend door de heerlijke geuren van citrus en meloen. 

GELISH

Ben je het zat om je nagels de hele tijd te moeten lakken en zijn gel- of acrylnagels niets voor jou?

Dan is gelish ongetwijfeld de perfecte oplossing voor jou! Met gelish kun je wekenlang genieten van perfect gelakte nagels en is afbladderen van nagellak verleden tijd. Gelish voelt glad en natuurlijk aan en versterkt je nagels zonder ze te beschadigen.

Deze semi-permanente nagellak kan in een kleur en zelfs als French manicure worden aangebracht. Ik heb nu bijna 100 kleuren!

Elke keer als je naar huis gaat met mooie nagels die 3 tot 4 weken meegaan.

FRENCH

De french manicure is een echte klassieker die nog steeds erg hip is. Deze discrete manicure is perfect voor alledaags gebruik of een leuk avondfeest. Een perfecte french manicure uitvoeren is echter niet eenvoudig. De sleutel tot het succes van de perfecte french manicure ligt bij het gebruik van het juiste materiaal, kwaliteitsvolle producten, of het nu nagellak of gel is. Een vaste hand van één van onze nagelstylistes helpt ook altijd.

Bij een french manicure wordt de nagelrand stralend wit gelakt en behoudt de nagel zelf zijn natuurlijke rose look. Deze afwerking zorgt voor een uiterst verzorgde uitstraling.

Voor een maximale uitstraling wordt de french manicure afgewerkt met een UV beschermende laag. Dit laagje voorkomt vergeling van de nagels en laat je langer genieten van je verzorgde nagels.