Deynique

DEYNIQUE

Het koud geperste pure Aloë Vera plantensap is dirigent van het synergie-orkest. Dit multi-talent regelt niet alleen de vochthuishouding. De meer dan 200 verschillende bio-bestanddelen uit de Aloë Vera-plant activeren de huidcellen, verhogen het weerstandsvermogen tegen agressieve invloeden van het milieu, helpen de repairmechanismen.

Aloë vera cosmetica

De kracht van Aloë Vera

Aloë Vera Skin Gel verhoogt de opnamecapaciteit en zodoende de werking van de daarna gebruikte verzorgingsproducten. Zo wordt de basis voor een jeugdig uiterlijk en een gezonde huid gecreëerd.

SCM Release massage

Door verhardingen in het bindweefsel en gespannen gezichtsspieren ziet het gezicht er ouder uit dan het in werkelijkheid is. Verstopte lymfevaten tekenen kringen rond de ogen en vaak zijn de energiebanen geblokkeerd.

Subcutane Matrix Massage

De Subcutane Matrix Massage reactiveert geblokkeerde schoonheidsreserves. De massage bewerkstelligt al rollend en kloppend een keten van activiteit in het bindweefsel, de lymfevaten en de gezichtsspieren. De energie kan weer stromen en de gezichts- uitdrukking ontspant. Compactheid van de huid verbetert, de spankracht neemt toe. In combinatie met het Two Elements Masker verbetert de SCM-massage de dichtheid en de elasticiteit van de huid. Afhankelijk van je leeftijd selecteert de schoonheidsspecialiste een specifieke combinatie van actieve werkstoffen. Leuk wanneer iedereen kan zien dat je gezicht met elke behandeling steeds jonger wordt.

OX Synergie stap voor stap

Energetic cell repare O2

Zuurstof maakt je mooi! Te weinig zuurstof blokkeert de stroom van energie.

Je inhaleert geconcentreerde verse zuurstof om het hele lichaam te revitaliseren. Het gezicht en vooral de problemenzones -droge gebieden-lijnen en rimpels worden overspoeld door zuivere zuurstof. Het omvat mineralen, vitaminen en anti-oxidanten.

Het uitgangspunt is een herstelprogramma van 4 opeenvolgende behandelingen binnen 28 dagen. Dit geeft je huidcellen nieuwe energie, een betere conditie en het creëert een fris en dynamisch huidbeeld.

Anti-Tox: prijs 89€

Onzuivere huid, verstopte porien, slappe huid

De magnetische krachten trekken schadelijke toxines uit de huid. Tegerlijkertijd activeert de zachte magnetische massage de lymfeklieren zodat meer afzettingen, zuren en schadelijke toxines kunnen worden afgevoerd door de lymfestroom.

De behandeling maakt het bindweefsel zachter, contouren steviger, strakker en jonger.

Bio Face Lifting: prijs 89€

Een masker mengsel gemaakt van geconcentreerde organische stoffen levert gladmakend effectiviteit, trekt uitgeputte vetten en deposito’s uit de poriën en activeert de lymfeklieren.

De efffecten zijn zichtbaar na de eerste behandeling. Lijnen en rimpels worden gevuld.

Ritual of Venetian Gold

Deze cosmetische behandeling helpt op drie niveaus. Meteen bij het begin krijgt je gezicht een ijskoude maar aangeneme schok. Dit is goed voor de cellen. Het wekt vermoeide cellen. Een echte opkikker voor de huid!