Maquillage

MAKE-UP GLO Skin Beauty

MAKE-UP MET EEN NIEUWE BETEKENIS

Wanneer u deze make up draagt, zal u zien hoe gaaf en zacht uw huid er uitziet. U zal ervaren hoe zijdezacht deze mineralen aanvoelen. U zal versteld staan hoe gemakkelijk ze aan te brengen zijn en hoe lang ze op uw huid blijven zitten, zonder bij te werken. Mineralen zullen uw leven ook eenvoudiger maken, omdat ze een foundation, camouflage, poeder en zonnebescherming in één enkel product zijn. De zonnefilter beschermt u tegen UVA en UVB stralen.

Als u de ingrediënten bekijkt, zal u ontdekken dat er geen FD&C kleurstoffen, chemische bewaarmiddelen of synthetische geuren gebruikt worden en dat er geen vulmiddelen zoals talk in zitten.

Wij vinden het belangrijk dat u weet wat u op uw huid aanbrengt, daarom moedigen wij u aan de website  te bezoeken

Gezonde minerale make-up

Glo skin Beauty stelt het doen van een gezonde, mooie huid voorop. Make-up is een extensie binnen elke fase van huidverzorging en dit voor ieder huidtype. De bekroonde minerale make-up formules zijn ontworpen als extensie van de cosmetische producten om zelfs de meest gevoelige huidtypes te voeden, te corrigeren en te beschermen.

_ Drievoudige gemalen, ultrafijne mineralen

_ Krachtige anti-oxidantenmix  (Vitamine A, C, E + groene-thee extract)

_ Hoog gepigmenteerd kleurenpallet

_ Dierproef & veganistisch

 

 

 

Minerale make-up

 

Met onze minerale make-up op pro-niveau gebruik je producten die lief zijn voor je huid maar ook voor het milieu.

Ontdek de 4 belangrijkste voordelen van minerale foundation die je kunnen helpen om over te stappen naar een basis die je huid doet stralen en ademen.

1. Minerale foundation biedt bescherming tegen de zon en biedt een betere dekking.

2. Minerale make-up ziet er zeer natuurlijk uit.

3. Minerale make-up gaat niet zitten in fijne lijntjes en is geschikt voor alle huidtypes en lief voor de gevoelige huid en acne gevoelige huid.

4. Minerale make-up foundation is lang houdend en verbetert de algehele uitstraling van de huid zonder de poriën te verstoppen of de huid te verzwaren.

Wist je dat?

De Luminous Liquid Concealer bevat diamantpoeder voor een stralend, soft-focus effect, een antioxidantencomplex van vitamine C, vitamine E, groene thee-extract en niacinamide voor een verzachtende, kalmerende bescherming

ONTDEK MAKE-UP DIE GOED IS VOOR JE HUID

GLO Skin Beauty BESCHERMT U

Producten voor dagelijks gebruik zijn ontwikkeld om gebruikers te beschermen tegen incidentiele blootstelling aan de zon voor een korte periode. Om in aanmerking te komen moet een product minstens een SPF15 bevatten, en ondersteund worden door aanvaardbare testgegevens voor UVA & UVB bescherming, lichtgevoelige reacties en contractirritatie

4 in 1 creamy HD Mineral Fondation Stick

Deze Stick is luxueus, gemakkelijk aan te brengen an alles wat je nodig hebt voor een natuurlijke, stralende tweede- huid finish.

Als multitasker (foundations, concealer, highlighter en contour) smelt deze opvouwbare, lichtgewicht formule moeiteloos samen met de huid. Deze hoogwaardige minerale make-up zit boordevol huidverzorgende eigenschappen, waaronder hyaluronzuur en onze unieke antioxidantenmix.

Deze founations kalmeert, hydrateert en beschermt de teint terwijl hij de kleur en dekking geeft, voor een langhoudende look die de hele dag blijft zitten.

Geschikt voor alle huidtypes, ook de gevoelige huid.

 

Kwasten:

Deze veganistische, professionele kwastenset zorgt voor een vlekkeloze applicatie met hoogwaardige synthetische vezels die niet irriteren, geschikt voor de meest gevoelige huid.