Dr. Schrammek

Gelaatsverzorging Schrammek

De gelaatsverzorgingen zijn echte Wellness-verzorgingen, pure relaxatie!

Het is wetenschappelijk bewezen: een vrouw die voldoende aandacht besteedt aan een goede huidverzorging thuis en die om de 6 weken een intensievere professionele verzorging ondergaat (vanaf ongeveer 35 jaar), onderscheidt zich al heel snel van de andere vrouwen!

Vandaar dus het grote belang om preventief te handelen en met onze huid bezig te zijn.

Het is aan te raden om uw salonbehandeling te ondersteunen met de bijhorende thuisverzorgingsproducten, dit om het effect van uw verzorging te optimaliseren. Wij informeren u graag met het juiste advies.

Dermatology meets cosmetics

Schoonheid in harmonie met gezondheid en natuur

Een behandeling met GREEN PEEL hoeft niet uitgesteld te worden tot de eerste tekenen van veroudering of een specifiek huidprobleem ontstaat. GREEN PEEL biedt een doeltreffende oplossing voor een gezonde en natuurlijke huid, aangepast aan ieder huidtype en voor iedere leeftijdsgroep.

GREEN PEEL is de originele methode ontwikkeld door Dr.med. Christine Schrammek-Drusio -medisch geïnspireerd, dermatologisch getest.

Met behulp van Moeder Natuur wordt het verouderingsproces van de huid vertraagd, de huidteint verfrist, de regeneratie van de huid gestimuleerd en de huidvernieuwing ingezet op een pure, natuurlijke basis.

Green Peel®

Herbal Peeling Classic

Een nieuwe huid in 5 dagen

De originele GREEN PEEL®  kruidenpeeling CLASSIC behoort, wetenschappelijk bewezen, tot de beste methodes van natuurlijke huidvernieuwing. Wereldwijd geloven heel veel vrouwen in het GREEN PEEL® principe – ook omdat de kruidenpeeling een oplossing biedt voor bijna alle huidproblemen.

Onzuivere huid

Onzuiverheden zijn een typisch probleem voor de jonge huid. Onzuiverheden zoals ontstekingen, pukkels en verhoorning kunnen ook op volwassen leeftijd voorkomen. In het bijzonder vrouwen tussen 30 en 40 jaar kunnen last hebben van “acne tarde” of zogenoemde late acné.

Huidatrofie

Kenmerken van huidatrofie of vroegtijdige huidveroudering zijn rimpels en ouderdomsvlekken. De huid heeft zichtbaar elasticiteit verloren. Ze ziet er slap en vermoeid uit. Dit kan de getroffen vrouwen serieus stresseren aangezien de huiduitstraling niet overeenstemt met hun biologische leeftijd.

Hyperpigmentatie

Pigmentvlekken maken de huid donkerder en oneffen waardoor de huid er over het algemeen ouder uitziet. Zeker op het moment dat onze lichte zomertint stap voor stap verdwijnt, worden de donkere verkleuringen meer zichtbaar.

Striemen

Na een zwangerschap kunnen sommige vrouwen heel veel sportinspanningen leveren maar de striemen blijven. Reden hiervan: door het uitrekken van de huid worden barsten in het bindweefsel gevormd.

Green Peel Classic: prijs 270€ (incl. 1 doos ampoule)

De Green Peel kruidenpeeling (kuur) is een medisch ontwikkelde en wereldwijd toegepaste biologische methode voor de huid terug op punt te zetten. De GREEN PEEL® herbal peeling kan zonder schadelijke bijwerkingen vaker herhaald worden.

Ook afzonderlijke lichaamsdelen zoals de rug, buik, bovenarmen en dijen kunnen behandeld worden.Een bijzonder voordeel van deze methode bestaat erin dat de behandelingsresultaten en huidverjonging snel zichtbaar zijn.

Reeds vijf dagen na de peelingbehandeling is het huidbeeld duidelijk verbeterd.

De GREEN PEEL® herbal peeling is de enige kruidenpeelingmethode met een gebruiks- en ervaringsperiode van meer dan 50 jaar, wat het begrip “langdurige ervaring” rechtvaardigt.

De GREEN PEEL® herbal peeling is een zeer belangrijke behandeling, die door bijkomende methodes zoals de manuele lymfedrainage, voorbereidende cosmetica, zinvolle thuisverzorging, voeding en dokterstherapie of advisering ondersteund wordt.

Verschillende types behandelingen

Green Peel Fresh Up: prijs 89€

Bij deze methode, is er ook geen peeling effect. In plaats daarvan wordt de huid gestimuleerd en verfrist met natuurlijke kruiden. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd, poriën openen en de huid is nu in staat om de ingrediënten van de volgende huidverzorging optimaal te absorberen. De huidskleur ziet er helderder en frisser uit. GREEN PEEL® Fresh-Up vitaliseert de cellen en jouw huid straalt met een nieuwe frisheid. Dat is de reden waarom deze behandeling de ideale oplossing is voor de vermoeide huid, een huid met gebrek aan frisheid en dient als een effectieve bescherming tegen veroudering en elasticiteitsverlies- zelfs als de huid nog geen tekenen van veroudering vertoont.

Green Peel Energy, Vitamine C: prijs 175€ (incl. 1 doos ampoule)

Vitamine C is essentieel voor de vorming van collageen. Het heeft ook een zeer positieve werking op de huid.

Black Clearing Treatment: prijs 79€

Intensieve moisturizer voor een droge huid

Green Peel Energy: prijs 135€ (incl. 1 doos ampoule)

Geeft de huid een energieboost, die onmiddellijk merkbaar is. Het is een gerichte, intensieve behandeling voor de huid in nood aan regeneratie. De activatie van de bloedcirculatie en het metabolisme resulteert in een natuurlijke huidverbetering.

Uiterst doeltreffend bij beschadigde huid,litekens,striemen en hyperpigmentatie.

Black Clearing Treatment: prijs 79€

Zwart reinigingsmasker voor onzuivere huid met actieve kool, aluminiumoxide en sebuless™ om glans en ontsteking te bestrijden. Het helpt puistjes te elimineren, de vorming van nieuwe onzuiverheden te voorkomen en de huid op een zeer effectieve manier te reinigen. Dankzij de actieve kool bevrijdt het nieuwe zwarte masker verstopte poriën van vuil, talg en huidschilfers, waardoor een heldere, gematteerde huid wordt gegarandeerd. Voor een heldere, matte en zuivere huid.

Bio Cellulose Hyaluron Mask: prijs 90€

Een zijdeachtig masker mengt zicht met de huid waardoor het sterk gehydrateerd en de rimpels opvullen. Het maakt de huid stevig en vol.