Promoties

In deze moeilijke tijden ben ik eindelijk verheugd om jullie iets nieuws voor te stellen.

nl BEAUTY-ELIXERS VERPAKT IN GLAS

Wanneer de huid iets extra’s nodig heeft, lossen de hooggeconcentreerde werkstoffen druppel per druppel, doelgericht ieder huidprobleem op.

Schudden, openen en op het gezicht, hals en decolleté aanbrengen. Je voelt en zie de werking.

Schoonheid verpakt in een glas, voor direct en langdurig resultaat!

  • Firming : een turbo versteviger in 12u!  Aloë en hyaluron vullen de eigen dagcrème van de huid met veel frisheid – De fijnste cellulosedeeltjes vormen een film in de diepte van de huid, die de huidstructuur meteen samentrekt. Onmiddelijk effect!
  • Platin Matrix : luxueuze power! De ideale verzorging voor een energiearme huid. De huidstructuur wordt steviger en is heerlijk gerevitaliseerd.
  • SOS : Wanneer de huid roodheid, irritatie en schreeuwt om hulp dan is dit de oplossing. Een evenwichtige mix die het ontstekingsproces onmiddelijk tegen gaan. Het verzacht en ontstekingen worden verminderd.
  • Hydra-Maxx : Puur vocht! Wanneer de huid letterlijk om vocht huilt, invloeden van buitenaf zoals warmte, koude of zonlicht. Een snelle oplossing met maximum aan hydratatie. Tijdens het aanbrengen voel je hoe je huid het vocht opzuigt.
  • Peel Off : De zachte fruitcoctail van ananas, rode wijn en passievrucht bevrijdt de teint zachtjes van de onthoorning, huidroos en ruwe plekken. Exfolieert en verbetert de huid binnen enkele minuten
  • Night Repair : Wanneer je huid graag s´nachts een extra portie verzorging nodig heeft! Een cocktail aan multi-peptides en enzymen en je huid wordt wakker met een stralende teint.
  • Vitamine C : Vrije radicalen maken bij mij geen kans. Wanneer er storingsfactoren zoals milieustoffen en UV-straling je huid straffen. Zelfs tijdens onze dagelijkse werkzaamheden wordt de huid door Blue light straling, schermen en smartphones zwaar gestresst. Met Vitamine C beschermt je en verstevigt. Ook goed tegen donkere vlekken. Je krijgt terug een mooie frisse teint

De kostprijs voor een doosje met 7 ampoules is 42€